Jump to content


Photo

TEMPLATE for posting in this forum


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Albert_Bouwman

Albert_Bouwman

    StarCaptain

  • Root Admin
  • 6368 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Aviation

Posted 06 June 2008 - 02:53 AM

Hello CLS,

I have a problem:
<insert problem>


This is with the following aircraft:
type: 747-200 OR 747-300
engine type: PW, GE or RR
Aircraft livery: <insert livery>

I use FSX/FS9 on Windows XP / VISTA
Cheers,

Albert Bouwman
Commercial Level Simulations
Posted Image

#2 carrasco

carrasco

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

Posted 16 October 2008 - 02:23 AM

Hello CLS,

I have a problem:

after I downloaded all the files for the 747-200/300 the a/c operates great but I still have a problem to download further liveries.
I always get the error message : "No File"

I think I nearly tried everything to fix it but still I get this error message.

Would be great if you could help me!

Brgds carrasco

This is with the following aircraft:
type: 747-200 OR 747-300
engine type: PW, GE or RR
Aircraft livery: <insert livery>

I use FSX on Windows VISTA

#3 Speedbyrd

Speedbyrd

    Newbie

  • Approved Member
  • 51 posts

Posted 01 January 2009 - 07:57 PM

QUOTE (Albert_Bouwman @ Jun 5 2008, 10:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hello CLS,

I have a problem:
<insert problem>


This is with the following aircraft:
type: 747-200 OR 747-300
engine type: PW, GE or RR
Aircraft livery: <insert livery>

I use FSX/FS9 on Windows XP / VISTA



I doubt it matters what format is used. A question is a question. I don't find this forum particularly helpful. AVSIM's forum is much better.

Speedbyrd





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users