Jump to content


Photo

Service Pack 4 Available


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#11 nasantos

nasantos

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

Posted 05 September 2011 - 03:55 PM

1. please check if you have a texture.cfg in every repaint folder
2. see 1.
3. check your trim



All of them have the texture.cfg
They say:
"[fltsim]

fallback.1=..\..\CLS_767_textures"


The panel images (that i can see) in the vc_01_l, vc_02_l and vc_03_l are with black background.

:(

#12 Plexi1

Plexi1

    StarCaptain

  • Root Admin
  • 1012 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin Germany
  • Interests:FSX, PCs and everything related to these

Posted 06 September 2011 - 03:04 AM

that would be correct

to further help you, please send me an mail to support@commerciallevel.nl with your receipt
Greetings

Gilbert Friemelt

Posted Image

#13 Vinicius Coelho

Vinicius Coelho

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

Posted 14 September 2011 - 08:04 AM

Hello.

I am trying to use this model. I downloaded the FS9 version and the expansion. I installed the first download, called 7672003009 then the expansion, 76720030091. The screen for the first file said "Service pack 4 included". Installed then when to try intall the expansion after confirm my log in, said "the program is already installed". How is that possible?
The thing is: have some problem with those files?
I tried to use the FMC but the buttons of letters it didn't work. None. So how can I made a flight?

#14 Plexi1

Plexi1

    StarCaptain

  • Root Admin
  • 1012 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin Germany
  • Interests:FSX, PCs and everything related to these

Posted 15 September 2011 - 02:00 AM

to solve your problem with the "already installed" message, please send me your receipt to support@commerciallevel.nl and I will help you further.

The FMC is not fully functional, this is clearly stated in the product description.
Greetings

Gilbert Friemelt

Posted Image

#15 Shark

Shark

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

Posted 04 January 2013 - 01:26 AM

Hello,

I purchased and installed the FSX 767 last month and installed SP5 and the Texture Patch. Do I need to install SP4 as well or do the others contain the updates?

Thanks

#16 higgi91

higgi91

    Captain

  • CLS_member
  • 284 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Yorkshire, UK

Posted 04 January 2013 - 12:04 PM

Hi there,

 

I believe that SP5 includes SP4 with it.

 

Thanks,
Dan.


Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users